Photogallery

     
 

 

 

 

   

Audio Gallery

 
         
 • sigin homeBroj sudionika na Slavlju Života svake se godine povećava; zbog organizacijskih i sigurnosnih razloga i OVE će godine biti neophodan UPIS na osnovu kojeg će se dobiti pravo na AKREDITACIJU koja će biti potrebna za ulazak u PODRUČJE ŠATORA gdje će se odvijati Slavlje.
  Molimo vas da UPIS obavite što prije.
  UPIS je obavezan, besplatan, i mora biti obavljen preko ovih web stranica.
  Moguće je upisati se kao SKUPINA (ili OBITELJ), ili pak kao POJEDINAC.  ...Da bi ste se registrirali KLIKNITE OVDJE.

 • «Slavlje Života je slavljenje Isusa, uskrslog i živog među nama. To je slavlje Njegova uskrsnuća koje se vidi i živi u očima, u smiješku, u ozarenim licima mladih i obitelji. Bili su mrtvi, u tami, a danas su živi zahvaljujući Božjem Milosrđu koje je tisuću puta veličanstvenije i jače od našeg grijeha. Tih dana radosno svima svjedočimo da je Bog svojim opraštanjem uskrsnuo naš život i ponovno nas oživio u nadi. Dođi i ti... slaviti Boga Života! Radosno te očekujemo!!»

  Maika Elvira

   

 • Veliki međunarodni susret vjere, slavlja i zahvalnosti Bogu za dar života u sjećanje na rođenje Zajednice Cenacolo. Tog 16. srpnja, 1983, na blagdan Gospe od Karmela, Majka Elvira uspinjala se uz saluzzeško brdo, sa ključevima onoga što je kasnije postala Matična kuća ovog djela: taj dan rođena je Zajednica Cenacolo. "Slavlje Života" održano je po prvi put 1993. godine...
 • 010Svake godine na Festivalu života su prisutne i relikvije svetaca koje ujedinjuju zemlju i nebo u jedinstvenoj molitvi zahvale i zagovora Bogu života. Ove godine s nama će biti relikvije Svete Majke Terezije iz Kalkute, koju svi vole. Relikvija koja dolazi iz Rima bit će izložena u kapeli Euharistijskog klanjanja gdje će biti štovana od vjernika
  a za vrijeme svečanih svetih misa bit će prenesena na mjesto euharistijskog slavlja, uz oltar. Zahvaljujemo "Majci Terezi" na njezinom dolasku među nas, i već sada se uzdamo u njezin zagovor na sve sudionike Festivala života 2019. godine.
  Za objašnjenje relikvija kliknite ovdje