Važne informacije
 

UPIS

Broj sudionika na Slavlju Života svake se godine povećava; zbog organizacijskih i sigurnosnih razloga i OVE će godine biti neophodan UPIS na osnovu kojeg će se dobiti pravo na AKREDITACIJU koja će biti potrebna za ulazak u PODRUČJE ŠATORA gdje će se odvijati Slavlje. Ovo omogućuje kvalitetniju organizaciju i bolju uslugu svim sudionicima.
AKREDITACIJA ne daje pravo uspona na brdo osobnim automobilom.
UPIS je OBAVEZAN i BESPLATAN, i mora biti izvršen preko ovih stranica. Stoga vas molimo da ga što prije obavite, polazeći od ove stranice.

 

 

NOĆENJE

Svećenici
Zajednica prima u svojim prostorima na noćenje svećenike koji žele biti s nama za dane slavlja. Svećenicima i posvećenim osobama  Zajednica nudi obroke u blagovaonici Glavne kuće. Molimo vas da nas o svojem  boravku  obavijestite  na telefon Zajednice +39 0175 46122

Roditelji,  prijatelji  i znanci
Kako biste osigurali noćenje, potrebno je izravno  i što prije kontaktirati s hotelima  u blizini Saluzza (CN) i rezervirati sobu jer je u dane slavlja velika potražnja za smještajem.  U privitku u pdf formatu možete pronaći neke adrese hotela u okolici Saluzza. 

 

 

BONOVI ZA OBROKE

Za vrijeme trajanja Slavlja Života služe se OBROCI za RUČAK i VEČERU, nakon kupnje BONOVA ZA OBROKE (okvirna cijena: 10 eura po obroku). Biti ce posluženi sljedeći obroci: 
Petak: ručak i večera; Subota: ručak i večera; Nedjelja: ručak. 
Za grupe koje žele koristiti ovu uslugu obavezna je predbilježba za BONOVE ZA OBROKE kako bi organizirali catering. PREDBILJEŽBU za BONOVE ZA OBROKE potrebno je poslati putem: 
fax +39 0175 476369 
e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   navodeći: 
OD KUDA STIŽE GRUPA 
BROJ OSOBA 
DANI i OBROCI (ručak i večera) koji su potrebni za grupu. Preuzmite formular za rezervaciju klikom ovdje. 
Za vrijeme trajanja Slavlja Života na raspolaganju je i ugostiteljska zona, gdje će se moći nabaviti sendviči, pića, sladoled, cappuccino i kava.
Bonove za obroke nije moguce unovciti ili koristiti na podrucju bara.
Bonove za obroke nije moguce unovciti

 

 

GDJE PARKIRATI U SALUZZU

Kao i svake godine, budući da je prometnica od Saluzza do Glavne kuće na brdu javna cesta, neće biti moguće dovesti se na brdo osobnim automobilom. Cestovni pravci prema brdu iz Ulice San Lorenzo i Creusa bit će zatvoreni za promet, a dopušten je prolaz samo za stanare i goste s posebnim dopusnicama PASS. Svi ostali upućuju se da osobne automobile parkiraraju na mjestima naznačenim u nastavku te da na brdo dođu posebnim autobusom „naveta-bus“.
Na stranici u pdfu pronaći ćete parkirališta P1 i P2  i P3 (preporučila ih je mjesna policija), odakle će prevoziti „naveta-bus“.

P1 Trg Foro Boario
Veliko besplatno parkiralište na ulazu u Saluzzo, odakle će polaziti  autobus „naveta-bus“ za dolazak na brdo (parkiralište je preporučila mjesna policija).

P2 Željeznički kolodvor
Parkiralište s ograničenim brojem mjesta; postaja „naveta-bus“ za dolazak na brdo.
 

P3 Parkiralište G.B. Bodoni
Parkiralište koje nudi mogućnost parkiranja i za kampere (uključujući i priključak na vodu), uz ograničeni broj mjesta. Stajalište POSEBNE AUTOBUSNE LINIJE udaljeno je 600 m.

 

Prikaži kartu u Google Maps…
Preuzmi mapu u PDF formatu

 


 USLUGA AUTOBUSA „NAVETTA-BUS“

Kako bi se olakšao promet i izbjegle neugodnosti za stanovnike, posjetitelje će  s nekih mjesta u Saluzzu do Glavne kuće na brdu prevoziti autobusi („naveta-bus“).
Hvala vam na uljudnoj suradnji, koja će omogućiti da sve protječe u redu i bez problema za stanovnike Saluzza.

AUTOBUSNI VOZNI RED „NAVETTA-BUS“ 
           

Četvrtak:

     od 14.30 do 16.30
     od 18.00 do 20.00 (samo silazak)

 

Petak :

     od 8.00 do 12.30
     od 14.00 do 17.00
     od 18.30 do 20.30
     od 22.30 do 23.30 (samo silazak)

 

Subota:

    od 8.00 do 12.30
     od 14.00 do 17.00
     od 18.30 do 20.30
     od 22.30 do 23.30 (samo silazak)

 

Nedjelja:

     od 8.00 do 11.00
     od 12.30 do 14.30
     od 15.30 na dalje (samo silazak)