Što ćemo raditi
 
 

Zajedno ćemo živjeti radost vjere uz pjesmu, mjuzikl i plesove koje su stvorili mladi Zajednice.

Slušat ćemo i primiti sjeme Riječi Božje kroz kateheze gostiju koji će biti s nama.

Radovat ćemo se vidjeti čuda Božje milosti u našim životima slušajući svjedočanstva.

Dubokim ćemo se molitvama klanjati živoj prisutnosti Isusa u Euharistiji. Hranit ćemo se Kruhom života u euharistijskom slavlju, vrhuncu svakog dana.

Otkrit ćemo radost biti dijelom velike obitelj, živog dijela Crkve, na putu prema istinskoj slobodi.

Vidjet ćemo ljepotu vjere koja vraća nadu, koja nas stavlja u iskreno zajedništvo s našom braćom, stvarajući prijateljstva koja podupiru naš put... i mnoga druga iznenađenja Duha Svetoga!

Večernji programi i mjuzikl...
U petak navečer na programu je bdjenje na temu "Mi smo svjedoci"; U subotu navečer će biti predstavljen mjuzikl "Idi za mnom... mi smo svjedoci" koji prati određene trenutke kroz povijest spasenja, pročitanu kroz događaj silaska Duha Svetoga i život apostola Petra, stavljeni na scenu lijepim i dirljivim koreografijama osmišljenima od strane mladih Zajednice.

Ovogodišnje novosti ...
-Zbor je spreman iznenaditi vas novom himnom Festivala i novim i veselim pjesmama;
-Kapela klanjanja imat će novu pozadinu s temom silaska Duha Svetoga nad Cenacolo, novi oltar i novu pokaznicu, sve izrađeno od strane mladih Zajednice;
-Izložba fotografija bit će postavljena u "Marijinom vrtu" kako bi se proslavio Gospodin kroz povijest Zajednice Cenacolo: od prvog "da" majke Elvire do danas.
-Svake godine na Festivalu Života s nama su relikvije svetaca koje ujedinjuju zemlju i nebo u jedinstvenoj molitvi hvale i zagovora Bogu Života. Ove godine s nama će biti relikvije Svete Tereze iz Kalkute, poznate i voljene od svih, a posebno od naših mladih. Relikve će biti izložene u Kapeli za klanjanje gdje će ih vjernici moći štovati, a za vrijeme svečanih svetih misa bit će prenešeni u područje samoga slavlja, uz oltar. Kako bi pokazali svjedočanstvo njezine vjere, postavit će se izložba "Majka Tereza: život, duhovnost i poruka". Zahvaljujemo Majci Terezi na njezinom dolasku među nas, zazivamo već sada njezin zagovor za sve sudionike Festivala Života 2019.