Gosti
 • Otac Pino Isoardi

  Prvi nasljednik Oca Andree Gasparina u vođenju "Kontemplativnog misionarskog pokreta Oca de Foucaulda", crkvene stvarnosti rođene u Cuneu 1951., a danas prisutne u misijama u mnogim siromašnim dijelovima svijeta. Zajednica već desetljećima drži “Molitvenu školu za mlade” u kojoj su cijele generacije,-među kojima i mnogi naši momci i djevojke, naučile moliti kako bi živjele ljepotu vjere.
  Duboko je prijateljstvo vezalo još od početka Majku Elviru i Oca Gasparina, prijateljstvo snažno i obogaćujuće koje se nastavlja među dvjema Zajednicama.


 • PeyronOtak Francesco Peyron

  Misionar „Utješiteljice“, zajedno s drugim ocima misionarima, duša misionarske duhovnosti u centru Certosa di Pesio (CN), mjestu brojnih inicijativa u službi vjere: mjesečni susreti u „školi molitve” za mlade ljude, na kojima uvijek sudjeluju brojni mladi iz naše Zajednice; susreti za obitelji; vježbe za redovnike...

  Otac Francesco već je dugi niz godina prijatelj naše Zajednice i aktivno sudjeluje i duhovno pomaže naše bratovštine.


 • bodoPreuzvišeni S.E.R. Mons. Cristiano Bodo

  Preuzvišeni Mons. Cristiano Bodo, biskup Saluzza, rođen je u Vercelliju 30. srpnja 1968. godine, u nadbiskupiji gdje je i zaređen za svećenika 1993. Iste godine je diplomirao teologiju na Teološkom fakultetu sjeverne Italije u Padovi a 2014. i doktorirao. Bio je župnik u raznim župama na razini biskupije Vercelli, biskupski vikar za mlade od 2005. godine i za pastoral od 2015. godine; Bio je generalni vikar nadbiskupije od 2007. do 2015. Dana 31. srpnja 2007. imenovan je Prelatom časti Njegove Svetosti. Trenutno je delegat Biskupske konferencije Piemonta za pastoral zvanja. Dana 17. prosinca 2016. od pape Franje je imenovan biskupom Saluzza; primio je biskupsku posvetu u katedrali u Vercelliju 25. ožujka 2017. Kanonsko upravljanje biskupijom primio je 2. travnja 2017. u katedrali u Saluzzu.

Stranica u neprestanom ažuriranju...