Photogallery

     
 

 

 

 

   

Audio Gallery

 
         
 • sigin homeHet aantal deelnemers aan het Festival van het Leven neemt elk jaar toe; Om organisatorische en veiligheidsredenen is het ook dit jaar nodig om je te laten REGISTREREN. Registratie geeft je recht op een persoonlijke PAS welke noodzakelijk is om toegang te krijgen tot het TERREIN onder de TENTEN, waar
  de verschillende “evenementen” van het Feest zullen plaatsvinden. Dit stelt de Gemeenschap in staat om alles beter te organiseren, alsook om de deelnemers een nog zorgvuldigere service aan te bieden.
  Wij vragen u de hoffelijkheid om zo spoedig mogelijk
  de REGISTRATIE te maken.
  INSCHRIJVEN is VERPLICHT en GRATIS en moet gedaan worden via deze website.


  Om verder te gaan met je REGISTRATIE, KLIK HIER.
 • elvira home«Het Feest van het Leven is de verrezen en levende Jezus vieren die midden onder ons is. Het is zijn Verrijzenis die we tot leven zien komen in de ogen, in de glimlach, in de stralende gezichten van jongeren en families die ooit een tijd van dood en duisternis gekend hebben, en vandaag leven dankzij de kracht van Gods Barmhartigheid die duizend maal groter en krachtiger is dan onze zonde. Tijdens deze dagen willen we vol vreugde voor iedereen getuigen dat Gods vergeving ons leven heeft opgebouwd door het in de hoop te laten herboren worden.
  Kom, jij ook ... om de God van het Leven te vieren! We kijken vol vreugde uit naar je komst! »
  Moeder Elvira
 • cm homeHet Feest van het Leven is een grote internationale ontmoeting van geloof, lofprijzing en dankbaarheid aan de God van het leven, in herinnering aan het ontstaan van de Gemeenschap Cenacolo. Op 16 juli 1983, het feest van Onze-Lieve-Vrouw van de Karmel, beklom Moeder Elvira de heuvel van Saluzzo met de sleutels van wat het Moederhuis van dit werk zou worden:
  die dag werd de Gemeenschap Cenacolo geboren! In juli 1993 ging, ter gelegenheid van het tienjarig bestaan, het "Feest van het Leven” voor het eerst door ...

 • 010Elk jaar zijn er op het Feest van het Leven relieken van Heiligen aanwezig om Hemel en aarde te verenigen in een enkel gebed van lofprijzing en voorspraak bij de God van het Leven. Dit jaar zullen de relieken van de Heilige Moeder Teresa van Calcutta bij ons zijn, door iedereen geliefd. De relikwie die uit Rome komt, zal tentoongesteld worden in de Kapel voor gedurige Aanbidding om vereerd te worden door de gelovigen, en tijdens de Plechtige Eucharistievieringen zal zij dichtbij het altaar geplaatst worden in de grote tent waar de vieringen plaatsvinden. We danken "Moeder Teresa" omdat zij naar ons toekomt, en we roepen vanaf dit moment haar voorspraak af over alle deelnemers aan het Feest van het Leven 2019. 
  Uitleg over de reliek klik hier