Nuttige informatie
 

INSCHRIJVINGEN

Het aantal deelnemers aan het Festival van het Leven neemt elk jaar toe; Om organisatorische en veiligheidsredenen is het ook dit jaar nodig om je te laten REGISTREREN. Registratie geeft je recht op een persoonlijke PAS welke noodzakelijk is om toegang te krijgen tot het TENTENDOMEIN, waar de verschillende “activiteiten” van het Feest zullen plaatsvinden. Dit stelt de Gemeenschap in staat om alles beter te organiseren, alsook om de deelnemers een nog zorgvuldigere service aan te bieden.
INSCHRIJVEN is VERPLICHT en GRATIS en moet gedaan worden via deze website. Wij vragen u de hoffelijkheid om dit zo spoedig mogelijk te doen op deze pagina...

 

 

OVERNACHTING

Priesters
De Gemeenschap verwelkomt de priesters die tijdens deze dagen in de Gemeenschap zelf willen overnachten. Aan de priesters en religieuzen worden de maaltijden, door de Gemeenschap, aangeboden in de refter van het Moederhuis. Wil zo vriendelijk zijn om jullie naam alsook de dagen van je verblijf aan ons door te geven. Dit kan telefonisch op volgend nummer (+39 017546122). Dank om naar broeder Roberto (fratel Roberto) te vragen. Indien u geen Italiaans spreekt, kan u zich ook aanmelden, in het Frans of Engels, per e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Familie, vrienden en kennissen
Om overnachting te regelen is nodig om rechtstreeks contact te nemen met het hotels of bed & breakfast in de buurt van Saluzzo (CN). Gelieve tijdig te reserveren, gezien er heel veel mensen deelnemen aan deze feestelijke dagen.
Hieronder de pdf waarin u een aantal adressen van hotels en bed&breakfast kan vinden in de omgeving.

 

 

MAALTIJDTICKETS

Tijdens de dagen van het Feest van het Leven zal er een MAALTIJDSERVICE zijn voor de middag- en avondmaaltijden, waarvoor jullie MAALTIJDTICKETS nodig hebben (voorgestelde prijs: 10 euro per maaltijd). De maaltijden worden aangeboden op: Vrijdag: middag- en avondmaal; Zaterdag: middag- en avondmaal; Zondag: middagmaal. Voor groepen die van deze dienst willen genieten, is het noodzakelijk om de MAALTIJDTICKETS op voorhand te reserveren zodat wij deze service goed kunnen organiseren. Om de MAALTIJDTICKETS op voorhand te reserveren, is het noodzakelijk deze aan te vragen via: fax +39 0175 476369 of email Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. waarbij u het volgende aangeeft:
AFKOMST van de GROEP (land/regio), AANTAL MENSEN, de DAGEN en WELKE MAALTIJDEN (middag- en avondmaaltijden) die nodig zijn voor je groep. Download het reservatiedocument of klik hier.
Elke dag van het Feest zal er achteraan de grote tent een BAR zijn waar men de mogelijkheid heeft om broodjes, frisdranken, ijs, cappuccino en/of koffie te kopen.

 

 

JE WAGEN PARKEREN IN SALUZZO

Zoals elk jaar, omwille van de toegankelijkheid van de openbare weg, is het niet mogelijk om met eigen vervoer de heuvel op te rijden. De toegangswegen naar de heuvel van de Via San Lorenzo en de Via Creusa zullen afgesloten worden door de verkeerspolitie, die enkel de plaatselijke bewoners en de gasten met een speciale PAS doorlaten. Aan alle andere mensen worden gevraagd om hun voertuig achter te laten op de parkeerterreinen, hieronder aangegeven, en van daaruit gebruik te maken van de pendelbus-dienst. Op de kaart in de bijgevoegde pdf vindt u de parkeerplaatsen P1, P2 en P3 (aanbevolen door de verkeerspolitie), vanwaar de PENDELBUS vertrekt..

P1 Piazza Foro Boario (Via G.Sampò)
Er is een grote, gratis parking aan de ingang van Saluzzo. Van daaruit vertrekt de PENDELBUS-dienst die u naar de top van de heuvel brengt. Deze parking wordt door de plaatselijke politie aangeraden.

P2 Stazione Ferroviaria
(P.zza Vittorio Veneto)
Het treinstation heeft een parking met een beperkt aantal plaatsen. De PENDELBUS-dienst, die de heuvel oprijdt naar het Feest van het Leven, heeft hier een HALTE.

P3 Parcheggio G.B. Bodoni (Via Matteo Olivero)
CAMPER PARKING is beschikbaar (wateraansluiting aanwezig); maar ook hier een beperkt aantal plaatsen.
De PENDELBUS heeft een HALTE op 600 meter.

 

  

Bekijk de kaart in Google Maps...
Download de kaart in PDF-formaat

 

 

PENDELBUS-SCHEMA

Voor een vlotte doorstroming van het verkeer en uit respect voor de omwonenden zal de PENDELBUS-DIENST aanwezig zijn. Vanuit enkele parkeerplaatsen in Saluzzo brengt deze bus u tot bovenop de heuvel, vlakbij het Moederhuis. Wij danken u voor uw vriendelijke medewerking waardoor alles vlot zal verlopen, zonder ongemakken voor de bewoners van Saluzzo.


PENDELBUS-SCHEMA 

Donderdag:     
     vanaf 14.30 tot 16.30
    vanaf 18.00 tot 20.00 (enkel de afdaling)

Vrijdag:
     vanaf 8.00 tot 12.30
    vanaf 14.00 tot 17.00
    vanaf 18.30 tot 20.30
    vanaf 22.30 tot 23.30 (enkel de afdaling)

Zaterdag:
    vanaf 8.00 tot 12.30
    vanaf 14.00 tot 17.00
    vanaf 18.30 tot 20.30
    vanaf 22.30 tot 23.30 (enkel de afdaling)

Zondag:
       vanaf 8.00 tot 11.00
    vanaf 12.30 tot 14.30
      vanaf 15.30 tot t ... (enkel de afdaling)