Nuttige informazie
 

Het aantal deelnemers aan het Festival van het Leven neemt elk jaar toe; Om organisatorische en veiligheidsredenen is het ook dit jaar nodig om je te laten REGISTREREN. Registratie geeft je recht op een persoonlijke PAS welke noodzakelijk is om toegang te krijgen tot het TENTENDOMEIN, waar de verschillende “activiteiten” van het Feest zullen plaatsvinden. Dit stelt de Gemeenschap in staat om alles beter te organiseren, alsook om de deelnemers een nog zorgvuldigere service aan te bieden.

INSCHRIJVEN is VERPLICHT en GRATIS en moet gedaan worden via deze website. Wij vragen u de hoffelijkheid om dit zo spoedig mogelijk  te doen op DEZE PAGINA.

U kunt zich aanmelden als GROEP (of FAMILIE), of INDIVIDUEEL.

Willen de groepen (of families) zo vriendelijk zijn om zich te registreren vóór 1 juli, op die manier de organisatie van de verschillende diensten, jullie aangeboden tijdens het Feest, makkelijker te laten verlopen.

INDIVIDUELE INSCHRIJVINGEN kunnen gebeuren tot en met 7 juli.

Registratie geeft je recht op een persoonlijke PASS welke noodzakelijk is om toegang te krijgen tot het TENTENDOMEIN waar de verschillende “activiteiten” van het Feest zullen plaatsvinden.

De PASS voor GROEPEN / FAMILIES kan opgehaald worden op het Bureau van de Gemeenschap Cenacolo in Saluzzo (CN), vanaf maandag 8 juli.

Het is ook mogelijk om de PASS af te halen op de speciale STAND "REGISTRATIE - PASS", tijdens de dagen van het Feest van het Leven.

De PASS geeft geen recht op toegang tot de heuvel met je eigen wagen.

Om deel te nemen HIER INSCHRIJVEN